Den perfekte gaven til mannen

Drømmer du å overraske mannen i ditt liv med noe han aldri vil glemme? Synes du at han fortjener å komme seg ut døra og prøve noe nytt, adrenalinfullt eller noe han har drømt om i en evighet?

 

Menn er glad i fart og spenning. På racerbanen kan han bak rattet gi den maks gass og kjøre speedometeret helt opp i det røde feltet og utleve Le Mans drømmen sin. Du vil helt sikkert få en fornyet mann med masse energi og livslyst, etter å ha fått lov å prøve dette. Det er alltid morsommere å gi en gave, som vil bli husket senere og som ikke bare lander bakerst i skapet, sammen med resten av rotet. Med en unik og annerledes gave vil han føle seg ekstra verdsatt og ikke kjede seg med de samme kjedelige boxerne eller sokkene. Med opplevelsesgaven får han en gave han ikke hadde forestillet seg å få eller kanskje ikke viste at han ønsket seg heller. Du kan bli inspirert her.

Er han ikke til fart og spenning finner du likevel en gave som han blir glad for, for eksempel en gave som pirrer smaksløkene – hvilken mann elsker ikke god mat og noe å drikke til?

 

Juletiden nærmer seg
Nå er det perfekte tidspunktet å begynne å tenke på julegaven til enten mannen i ditt liv, til pappa eller til en virkelig god venn. Du slipper å stå i kø i butikker og kan bestille alt direkte på nettet. Dessuten er det veldig vanskelig å finne på gaver til en norsk mann – som med tiden har alt han trenger. Og kanskje du begynner å bli lei av det samme svaret du får år etter år, når du spør hva han ønsker seg i julegave: ”Jeg ønsker meg ikke noe spesielt” eller ”sokker og underbukser blir bra”. Det finns ikke noe mer kjedelig enn å gi en gave, som ikke virker gjennomtenkt eller unik til han. Du har helt sikkert flere ganger tenkt at det kunne vært kjempe morsomt å gi en gave, som han ikke hadde forventet og ansiktsutrykket når han pakker opp, vil du helt sikkert heller ikke glemme med det første. Er du ekstra lur, finner du en gave, som dere kan gjøre sammen. Ellers sender du han ut av døra og holder venninnekveld, mens han er borte.

 

Tenk ut av boksen
Selv om man kanskje ikke tenker at bestefar ville like banekjøring – så kanskje du tar feil. Noen menn skiller seg jo ut fra mengden, så noen bestefedre ville sikkert bli likeså glad for en gave med høy fart ,som en yngre mann. Kanskje du vil lære han å drikke vin? Slik at dere kan dele en flaske på et senere tidspunkt. Mange menn har kun smakt en eller to viner, og vet ikke hvilket vinunivers, som de går glipp av. Send han på en vinsmaking sammen med deg og kanskje han går derfra med en nye meninger – fordi han får smakt på viner, som han normalt ikke vil smake på.