Hugo Boss klokker – Motehistorie siden 1924

Det tyske motehuset har i en årrekke produsert maskuline og tidløse klokker for den motebevisste mannen. Hugo Boss klokker er vakre smykker der funksjon og stil er integrert. Dette er tilbehør som er laget for å vare og er uten tvil en gjenstand som kan gå i arv.

 

Motefirma grunnlagt i 1924
Hugo Boss klokker produseres av det verdenskjente, tyske motemerket Hugo Boss. De fikk sin klokkelisens i 1996, men det var i 1924 at grunnlaget for imperiet ble lagt. Hugo Ferdinand Boss fikk sin første erfaring da han jobbet i veveri på begynnelsen av 1900-tallet. Etter at første verdenskrig var over, startet han opp med produksjon av skjorter og arbeidstøy. The Boss Brand ble lansert i 1970 og siden den gang har det tyske firmaet lagt hele verden for sine føtter.

Businessman checking the time on his watch

 

Klokker er et viktig tilbehør
Klokker er et viktig tilbehør og i tidligere år var en klokke noe den unge mannen fikk i konfirmasjonsgave. Fra lommeur til armbåndsur, har klokken befestet sin stilling som moteriktig tilbehør. Hugo Boss klokker er ikke noe unntak fra regelen og her finner du klokker i mange ulike stiler. Felles for alle klokkekolleksjonene er at de er tidløse, maskuline og har sveitsiske urverk. Dette borger for kvalitet, både i form av at klokken faktisk gjør jobben sin med å vise riktig tid og det faktum at klokken vil være moderne i flere generasjoner.

 

Fra solur til armbåndsur
De aller første klokkene i verden var såkalte solur og vannur. Disse var i bruk for rundt 3500 år siden og man kan vel si at utviklingen siden den gang har vært rivende. Den største utviklingen da sveitserne kom inn i bildet og ble selve symbolet på urverk av høy kvalitet. Det er derfor du finner sveitsiske urverk i Hugo Boss klokker. Boss er opptatt av at klokkene deres skal ha samme høye kvalitet som merket er så kjent for. Hugo Boss klokker kommer i mange ulike utførelser, slik at det er lett å finne en som passer din stil.

 

Klokker fra Hugo Boss gir antrekket et løft
Gjennom klær og tilbehør som klokker viser vi verden hvem vi er. Hugo Boss klokker er det ultimate tilbehøret for mannen. I de ulike kolleksjonene finnes det klokker som passer både til fritid og til jobb, og som gir antrekket det lille ekstra. Selv om mange av oss har klokke og mobiltelefon i ett, godt plassert i lomma eller veska, er det liten tvil om at et flott armbåndsur alltid vil ha en plass og en funksjon. Hvorfor ikke vise frem din stil, samtidig som du alltid vet hvilken tid på dagen det er?

 

Invester i kvalitet som varer
I en verden der alt forandres fortere enn de fleste klarer å følge med og der alt er forgjengelig, kan det være godt og riktig å investere i noe som varer. Klær og tilbehør som er anerkjent for sin kvalitet, holdbarhet og stil. Det er nettopp dette man får med Hugo Boss klokker. Uansett hvilken av kolleksjonene du faller for, er du garantert en klokke som passer til alle anledninger. Den er maskulin, stilren og tidløs og du eier dermed noe som står i mot de hurtige endringene, som er en ufravikelig del av vår tid.

 

Hugo Boss – Du fortjener det
Hugo Boss klokker utvikles og designes av et av verdens største og mest kjente motehus. Uansett hvilken alder du har er dette klokken du aldri blir lei av. På jobb, fest eller fritid gir et slikt armbåndsur deg den kvaliteten og perfeksjonen du fortjener.