Husk Skruf snus til skituren!

Som mange av oss andre nordmenn skal du vel på skitur i vinter, enten det er med langrennsski i den fantastiske norske fjellheimen eller det dreier seg som slalåm i noen av de mange flotte skibakkene og skitrekkene vi har her til lands. Det å gå på ski og komme seg ut i naturen og på fjellet er utvilsomt godt for både kropp og sjel. Prøver du å slutte å røyke? Som de fleste vet er dette veldig vanskelig og det kreves mye vilje og selvdisiplin for å motstå fristelsen til å bare ta EN sigarett til. Da er løpet kjørt igjen. Da kan Skruf snus være en god erstatning for deg.

Skruf snus – et godt alternativ til tobakk

Selv om også Skruf snus inneholder nikotin er det likevel bedre enn tobakk ettersom du sparer lungene dine og vil få bedre kondisjon og pust. Noe du virkelig trenger på lange harde skiturer i Fjellet! Vil du prøve et alternativ for tobakk så bli med oss videre i denne annonsen og vi skal forklare deg hvilke produkter som kan være passende for deg.

Røykestopp – tobakk Vs snus .

Alle vet at røyking er svært skadelig for kroppen. Det er også svært ubehagelig for andre ikke-røykere som er sammen med folk som røyker. Dessuten er det å røyke ikke så kult lenger slik som det kanskje var før i tiden og flere og flere unge mennesker velger å heller bruke snus. Det blir jo også mer og mer begrenset på hvor man faktisk har lov til å røyke.

Skal du for eksempel ut på en lang flytur, må du fint finne deg i at du ikke kan tenne sigaretten din før ankomst. Noe som i seg selv kan føles svært plagsomt ettersom tobakksavhengigheten sitter veldig dypt. I tillegg lukter tobakk forferdelig og ikke alle av våre aller nærmeste ser ut til å sette særlig stor pris på dette. Derfor kan det være lurt av deg å prøve å slutte å røyke. Men i stedet for å slutte kontant, da kroppen din vil skrike etter nikotin, kan snus være en god overgang som heller lar deg avgiftes av nikotin på en mer langsom måte

Skruf Snus fra SnusHjem

SnusHjem kan tilby et omfattende utvalg av Skruf snus. Velg mellom massevis av forskjellige smaker, typer snus og forskjellige styrker porsjonssnus. Skruf er et av de aller mest anerkjente snusmerkene som hvis kvalitet ikke går på bekostning av verken pris eller antall snus du få i hver boks. Skruf Super White, for eksempel, er en helhvit produksjonslinje fra Skruf Snus.

Stump røyken og prøv Skruf Snus som et alternativ

Så hvis du ønsker å slutte å røyke, få slutt på den irriterende morgenhosten og smerter i hals og bryst, dårlig kondisjon og enda dårligere smak i munnen, ja, da bør du heller prøve noen boksen med Skruf Snus fra SnusHjem som du enkelt og raskt bestiller fra deres hjemmeside.

Skisport