Låne penger til nytt skiutstyr denne vinteren?

Det er fremdeles vinter og det betyr stor trafikk i skibakkene over det ganske land. Er du en ihuga skientusiast eller er du en nybegynner i bakkene? Uansett hvilken kategori du passer best i, er det viktig å ha skiutstyret i orden før du pakker bilen og retter nesen mot fjellandet vårt. Men, så var det pengene da. Skiutstyr er som du sikkert vet ganske kostbart, og det er ikke alltid man vil vente til man har spart opp nok penger til å kjøpe det man trenger til vinterferien. Derfor kan det være et gunstig alternativ å ta opp et forbrukslån uten sikkerhet via https://www.nettavisen.no/forbrukslån/ sin nettside. I denne artikkelen skal vi vise deg hvordan du kan få et slikt lån og reise til vinterlandet og ha det kjekt i løypene i år.

Hvordan få forbrukslån uten sikkerhet via https://www.nettavisen.no/forbrukslån/

Men hva kreves det av deg for å kunne få et slikt lån på dagen? Kriteriene er ikke mange dersom du har en ryddig privatøkonomi og har orden i sysakene dine. Har du fast inntekt og oppfyller noen krav, kan du ha pengene på konto i løpet av kun noen få virkedager og kan gå på shopping utstyr og skaffe deg nytt skiutstyr til vinterferien. Men hva kreves det av deg? De ulike låneselskapene på nettet stiller noe ulike kriterier til å få innvilget lånesøknaden. Det er likevel noen krav som er de samme. Disse kriteriene er:

1. Lånesøker må kunne vise til en fast og stabil inntekt på minst 150.000 kroner per måned.

2. Lånesøker må ha hatt fast bostedsadresse innenfor Norges grenser i minst 3 år.

3. Du må ha en ryddig privatøkonomi og ikke ha betalingsanmerkninger eller aktive inkassosaker.

I dette tilfellet er det bedre å vente med å søke om et slikt lå inntil du har ordnet opp i det.

Fordeler og ulemper

Det finnes flere fordeler enn ulemper med https://www.nettavisen.no/forbrukslån/ på nettet. Selve behandlingstiden er mye raskere enn hva tilfellet er med et ordinært forbrukslån via banken din. Du kan faktisk få innvilget forbrukslån den samme dagen som du sendte inn lånesøknaden din. Det er heller ingen som bryr seg om hva du har tenkt å bruke pengene til når du søker om et forbrukslån via låneselskapene på nettet. Ulempen er at den effektive renten er betydelig høyere enn hva tilfellet er med et ordinært forbrukslån uten sikkerhet hos banken din.

Så sjekk ut og sammenlign lånene som de utvalgte låneselskapene Nettavisen sammenligningsside tilbyr deg. Her finner du lånesøknad og lånekalkulator og all annen relevant informasjon som du trenger. Selve låneprosessen foregår på nettet og du vil få raskt svar.

Lykke til med lånesøknaden din og skiferien i år!