Skiaktivitet året rundt? Få folk til fjells

Selv om Norge er et vinterland, så er det et fåtall som velger høyfjellet i de varmeste månedene. I så fall er det for å gå lange turer på føttene, og ikke med ski på beina. Noen helt spesielt interesserte strammer likevel på seg skiene også i juli, nesten så langt unna jula du kan komme.

Men selv om det ikke snør i sommermånedene, så ligger det mange steder godt med snø for å gå på ski på. Er du en av dem som kunne tenke seg mer ski året rundt, så kan det hende du må gjøre noe med effektiviteten. Med smarte løsninger blir selv arbeidstiden overflødig. Sjekk ut lime-technologies.no for å få mer tid til skikjøring på sommeren.

Smøre seg med tålmodighet?

Det vi er vant med er at vi må vente. Smøre seg med tålmodighet og se om sjansen byr seg. Men med lime-technologies.no trenger du ikke ha værgudene på din side. Du har fått så mye mer tid du kan bruke på akkurat det du selv vil. Alt på jobben din er automatisert, og om du må besvare en henvendelse, kan du gjøre det fra skiheisen på høyfjellet.

Finner til og med det beste utstyret

Med bedre tid på kontoret kan du velge mellom to ting:

  • Skaffe deg enda mer inntekt
  • Ta fri!

Men du kan jo også finne nytt skiutstyr og se hvor du skal dra denne sommeren. Hvor er forholdene best og hvor kan du leve i sus og dus. Det er ganske god plass på høyfjellet på sommeren, spesielt om du skal på ski. Du farter rundt sammen med proffene, og kan bli kjent med miljøet som leder an for ski-prestasjoner på vinteren. Med mer tid til å snakke med «Northug og Iversen» kan du få innspill på teknikken din, og hvilket utstyr du bare MÅ ha.

La Lime gjøre jobben du gjorde før

Du er nok i en heldig situasjon om du kan fristille deg helt fra jobb. Men Lime-technologies.no gjør jobben du gjorde før, for kun en brøkdel av det du krevde i lønn. Vil du ta en dagstur til Folgefonna eller er det ski på Voss som gjelder, du har alltid tid til det du ikke hadde før.

Lime sine systemer effektiviserer en del prosesser som før måtte gjøres for hånd. Det er færre systemer å forholde seg til og vedlikeholde, lønningene kjøres automatisk, avtalene kjøres rett inn i systemet og leverandørene får betalt like fort som du får det.

Ikke nøl – la sommerski bli din nye aktivitet

Se for deg kilometerlange løyper preparert bare for deg. I stekende sol sitter klisteret perfekt på felleskiene dine. Du kan få farge samtidig som en god økt før hotellet venter med spa og god middag. Du lever akkurat som du ønsker, enten det er for en hel sommer eller bare en tur når du selv trenger et avbrekk! Finn mer informasjon på lime-technologies.no!