Snusvennlig skiferie

Hvis du er en av de mange som elsker å snuse, vet du hvor vanskelig det kan være å finne et sted som respekterer ditt valg og lar deg nyte snus på en ansvarlig måte. Mange skidestinasjoner har noen regler om hvor og når du kan snuse, noe som kan ødelegge gleden av å være ute i naturen og kose deg med vinteraktiviteter.

Pakk smart

Når du pakker til en snusvennlig skiferie, er det noen ting du bør huske på. For det første, ta med nok snus til hele turen, pluss litt ekstra i tilfelle du mister eller glemmer noe. Hvis du skal være inne i varmen, kan du gå for en mildere snus som ikke tørker ut munnen din. En god anbefaling er epok nr 7 som har en frisk smak av mint og en behagelig nikotinmengde. Du vil ikke risikere å gå tom for snus midt i bakken eller på afterski. For det andre, velg en type snus som passer til været og aktiviteten. Hvis du skal være ute i kulden lenge, kan det være lurt å velge en sterkere snus som varer lenger og gir deg et ekstra kick.

Velg en snusvennlig destinasjon

Det første du bør gjøre er å velge en destinasjon som har en snusvennlig holdning. Det finnes mange land i Europa som har et liberalt syn på snus, som Sverige, Danmark, Tyskland og Østerrike. Disse landene har mange flotte skisteder som tilbyr variert terreng, god mat og hyggelig atmosfære. Du kan også sjekke ut noen av de mindre kjente destinasjonene i Øst-Europa, som Polen, Slovakia og Slovenia, som har billigere priser og mindre folkemengder.