Safariturer gir minner for livet

Vi mennesker har til all tid vært bergtatt av dyr og natur. Dyreparker er alltid en populær begivenhet, men mest av alt ønsker vi å se dyrene der de virkelig hører hjemme. Safariturer er en populær måte å oppleve landskap og ulike dyrearter på. I nord kan du dra på hvalsafari og i sør kan du se tigre og elefanter.

Opplev de fem store

De fem store henspeiler på de fem dyrene i Afrika det er vanskeligst å jakte på til fots. Nå har det mer og mer blitt et turistuttrykk og de fem store blir jaktet på med kameraer. Elefanter, løver, bøfler, leopard og neshorn er blant de dyrene du kan oppleve på safariturer, spesielt om du drar til Tanzania eller Kenya. Å se disse dyrene, og mange andre, med egne øyne ute i naturen er en intens og magisk opplevelse. Det er en opplevelse som ikke kan sammenlignes med dyreprogrammer eller dyreparker.

Kenya - Africa

Safari kan gjøres til fots eller som ekspedisjon

Safari er et ord fra Swahili som betyr reise, og du kan foreta denne reisen på mange måter. Noen velger å reise på en ekspedisjon der de sover på nye steder hver natt. På denne måten kan du se et stort område. Afrika er full av nasjonalparker og det går også an å reise rundt mellom disse. Har du en eventyrer inne i deg er det muligheter for safariturer til fots eller fra hesteryggen. Du kan selvfølgelig velge å ha fast base og dra på dagsturer. Uansett hva du ender opp med er du garantert minner du aldri vil glemme.

Kombiner safari med andre opplevelser

Når du først reiser på safari finnes det muligheter for å kombinere dette med andre opplevelser. Safari til Tanzania kan kombineres med vakre Zanzibar. Nyati Safari er en nordisk tilbyder av safariturer til det sørlige Afrika. De har også turer der du samtidig kan spille golf, oppleve vinlandet Sør-Afrika, nyte dager på noen av verdens vakreste strender eller tilbringe noen dager i en pulserende storby. Alt er mulig og her er det bare du som setter grenser for hvilken opplevelse du vil ha.

Se verden med nye øyne

Verden er et stort og vakkert sted, som bare ligger og venter på deg. Opplev menneskets historie på nært hold og se verdens eldste bosetninger i Etiopia. Safariturer bringer med seg mer en elefanter, det lar deg oppleve natur og kultur. Du får spise spennende mat, ser andre tradisjoner og møter mennesker, som i likhet med deg, ønsker å oppleve verdens dyr gjennom noe annet enn tv-skjermen. Forbered turen i god tid og les deg opp på mulighetene som finnes og bestem deg for hva du vil oppleve. Da sikrer du deg minner som varer livet ut.

Safari er best sammen med andre

Det sies at de beste opplevelsene man har er de man deler med andre. Dette gjelder også for safariturer, så hvorfor ikke ta med hele familien og skap felles minner? Det finnes turer som kan tilrettelegges ut fra barnas alder, med blant annet kortere transportetapper. Opplevelsen blir ikke mindre av den grunn og kanskje barnas entusiasme vil hjelpe deg til å huske å nyte øyeblikket gjennom noe annet enn bare kameralinsen. Enten man er stor eller liten kan det være nødvendig med vaksiner. Kontakt en autorisert vaksinasjonsklinikk der du bor – de er oppdatert på hva som gjelder dit du skal.

Verden venter på deg!

Verden venter på deg og det er ingen grunn til å la den vente lenger enn nødvendig. Safariturer gjør drømmer til virkelighet og gjennom en erfaren turoperatør vil du få skreddersydd en reise som passer både lommebok og forventinger enten du reiser alene eller sammen med noen.